Adv. Vegard Austgulen

DSC_0267Advokat Vegard Austgulen har lang og mangfoldig praksis fra Bergens rettsliv. Han var ferdig jurist i 1992, har siden den gang vært politijurist, dommerfullmektig og advokat. Videre har han praksis fra Forbrukerrådet og Tolletaten.

Etter 13 år som fast spaltist i Byavisen, har advokat Vegard Austgulen fortsatt sin presentasjon av juridiske tema via denne nettsiden. Inntil Byavisen ble nedlagt, har han forsynt Bergens befolkning med lettforståelige beskrivelser av rettslige forhold. Det har gitt ham en bred kontaktflate lokalt, og variert praksis i alle deler av byen og omliggende kommuner.

Videre har han undervist i en rekke juridiske fag ved Universitetet i Bergen, Merkantilt Institutt og Folkeuniversitetet siden 1990. Han har også holdt foredrag for en mengde lokalforeninger av ulik karakter, for å bidra til å spre kunnskap om rettslige forhold.

Mange lesere har lest innleggene regelmessig, tatt vare på innleggene og diskutert dem seg i mellom. Flere av dem har også tatt kontakt for å få hjelp med egne utfordringer innenfor jussens verden.

Du kan lese innleggene. Legge inn kommentarer. Eller ta kontakt for å få hjelp til din sak.

Avisen er nedlagt. Men innleggene fortsetter her, med ett nytt innlegg hver fredag. Slik det har vært siden år 2000. Slik det skal fortsette å være.